ברוח המונדיאל הבאנו לכם את האלטרנטיבה הבריאה והממכרת יותר לגריעינים והיא כמובן האדממה !
פולי סויה חמים שמוגשים עם מלח גס ולימון הם תמיד נשנוש מעולה עם בירה, בפגישה עם חברים ואפילו כאתם מרותקים מול המשחק של הקבוצה האהובה
תסמכו עלינו, תנסו פעם אחת ולא תרצו להפסיק
אדממה – מינימום זמן הכנה, מקסימום הנאה
חברים או בני משפחה מגיעים אליכם לצפייה במשחק כדורגל או סתם לערב של דיבורים וצפייה בסרטים? למה שלא תכינו אדממה במהירות? הרי כולם נהנים מאדממה חם המוגש עם מלח גס ולימון.
השלב הראשון בהכנת אדממה
מתכון לאדממה מתחיל בשקית אחת של פולי סויה קפואים (יש מגוון חברות).
מחממים כ- 3 ליטר מים עבור 450 גרם אדממה (פולי סויה) קפואים בסיר גדול ולאחר תחילת בעבוע המים נוסיף את תכולת שקית האדממה לסיר.
השלב השני
לאחר שחלק מפולי הסויה מתחילים לצוף בסיר עם המים החמים, מערבבים ומוסיפים מעט מלח גס (בערך כפית) וממשיכים לערבב.
השלב השלישי
אחרי שהאדממה מתחילה לצוף בסיר הרותח, ניקח מסננת ונשפוך בזהירות את תכולת הסיר (פולי סויה ומים חמים) אליה.
מעבירים את האדממה שבישלנו לתוך קערה ומפזרים מלח גז (יש המוסיפים גם פלפל שחור גרוס).
אדממה – המלצת הגשה
אנו ממליצים להוסיף לאדממה מלח גס וחתיכת לימון + קערה ריקה לקליפות של האדממה.
רוצים לדעת כמה פולי סויה בריאים?
מספר פרטים שלא ידעתם על אדממה – פולי סויה:
- הפחתת דלקות
- הפחתת הסיכון לסרטן הערמונית
- שיפור תפקוד הריאות
- שיפור תפקוד המוח
- סיוע בהפחתת כולסטרול
- חיזוק המערכת החיסונית
- סיוע בבנייה וחיזוק שרירים