מתכון לעוגיות רולדת תמרים מושלמת במיוחד
כדי ליהנות מרולדות רכות ומפנקות ולא יותר מדי משמינות יש לנו רולדת תמרים טעימה מאוד להציע!
כל מה שצריך כדי להכין עוגיות רולדת תמרים טעימות זה מספר מרכיבים והרבה תיאבון, אז יאללה! להכנה
מצרכים לעוגיות רולדת תמרים
300 גרם קמח לבן – 2 כוסות
30 גרם אגוזים קצוצים
50 גרם סוכר לבן – רבע כוס
100 גרם חמאה
ממרח תמרים
כפית אבקת אפיה
חצי כוס חלב
אופן הכנת הרולדה
ראשית, מחממים מראש תנור על חום של 180 מעלות כ-10 דקות.
חותכים את החמאה לקוביות ולאחר מכן מכניסים את כל המצרכים למיקסר ומתחילים לעבד לבצק
לאחר מכן חוצים את הבצק שיצרנו לשני חלקים ומרדדים כל אחד מהם למלבן
מגיעים לעובי אחיד ומתחילים למרוח את ממרח התמרים – כדי להתפנק על ממרח
תמרים טוב מוסיפים את האגוזים הקצוצים לאחר מריחת ממרח התמרים.
מתחילים לגלגל לרולדה ולאחר מכן מסמנים חתכים על רולדת התמרים שלנו (כדי שיהיה קל יותר לחתוך לאחר האפייה).
מניחים את רולדת התמרים על תבנית לתנור ומתחילים באפיה למשך ב-15 דקות או עד שמתחילים לראות צבע אחיד (זהוב) על רולדת התמרים ולאחר מכן מצננים כעשר דקות נוספות.
זהו! יש לכם עוגיות רולדת תמרים טעימות ומפנקות ב-20 דקות עבודה!
בתאבון !