מתכון לספגטי בולונז

מתכון לספגטי בולונז

הילדים חזרו מלימודים מורעבים ואין לכם זמן להעמיד סירים ?
נתקתק ביחד ספגטי בולונז שדורש 10 דקות עבודה בלבד כך שכווולכם תהיו מרוצים

מה נצטרך לרוטב הבולונז ?

חצי קילו בשר טחון
בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
קופסא של רסק עגבניות
כוס – כוס וחצי מים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
כפית וחצי פפריקה מתוקה
עגבניות קלופה מגורדת (לא חובה אבל בהחלט יקפיץ את המנה)
3 כפות שמן

פסטה

 

תוך כדי הכנת רוטב הבולונז נעמיד סיר נוסף ונבשל בו את הפסטה עם כף מלח, שתי כפות שמן ומים שמכסים את הפסטה

אופן הכנת רוטב הבולונז

מטגנים בשמן את הבצל והשום עד להזהבה
מוסיפים את הבטון הטחון ומפוררים אותו עם מזלג עד שצבעו משתנה לחום אפור
מוספים את הרסק, את העגבניה, המים והתבלינים ומערבבים
מבשלים עוד כמה דקות עד לקבל רוטב אחיד

הפסטה בנתיים מוכנה, נסנן ונערבב עם רוטב הבולונז ונגיש

בתאבון !

ספגטי בולונז