מתכון לנודלס
הכנו לכם מתכון לנודלס קל להכנה עם מינימום עבודה ומקסימום הנאה
אז מה נצטרך ?
- חבילת אטריות נודלס
- חצי / רבע כרוב חתוך לרצועות דקות
- גזר חתוך לרצועות דקות
- גמבה אדומה / 2 חתוכות לרצועות דקות
- חבילת פטריות חתוכות לפרוסות דקות
- 2 בצלים חתוכים לרצועות דקות
- חופן נבטים
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
- 4-5 כפות צ'ילי מתוק
- 4 כפות רוטב סויה
- 5 כפות שמן
- חצי פלפל חריף חתוך לפרוסות דקות
אופן הכנת הנודלס
בסיר נפרד מבשלים את אטריות הנודלס במים עד לריכוכם ועל פי הוראות ההכנה שעל השקית
בווק או מחשבת עמוקה מחממים שמן ומוספים את הבצל, הגזר, הגמבה והפלפל החריף
אחרי כמה דקות כאשר הבצל מזהיב והופך לשקוף נוסיף את הפטריות, הנבטים, המלח ופלפל השחור
מחכים עוד כמה דקות תוך כדי ערבוב או הקפצה ומוסיפים גם את הצ'ילי המתוק והסויה ומערבבים
כאשר אטריות הנודלס מוכנות, מסננים את המים ומוסיפים לווק ומערבבים כמה דקות
ניתן להוסיף בוטנים קצוצים מעל הבצל ירוק קצוץ לשרוג המנה
בתאבון !