מתכון פרווה לעוגת קפה עם אגוזים
7 דקות הכנה ו35 דקות אפייה זה כל מה שתצטרכו והנה לכם עוגת קפה ואגוזים ללקק את האצבעות !
מצרכים:
- 2 ביצים L
- חצי כוס סוכר
- חצי כוס שמן קנולה
- קצת יותר מחצי כוס קמח תופח
- חצי כוס מים
- רבע כף אבקת קקאו
- 50 גרם אגוזים טחונים
- חצי כפית קינמון טחון
![מצרכים לעוגת קפה ואגוזים](https://tabun.co.il/wp-content/uploads/2021/01/-לעוגת-קפה-ואגוזים-scaled-e1610109591171-1024x768.jpg)
אופן ההכנה:
- מחממים תנור על חום של 180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש (צרה)
- מנפים את הקמח התופח
- מכניסים למיקסר את הביצים יחד עם הסוכר ומתחילים בערבוב קל
מוסיפים בהדרגה שמן, נס קפה, מים, קמח ואבקת קקאו. ומערבבים לעוד מספר דקות על מהירות נמוכה. - מערבבים בקערית נפרדת את הקינמון יחד עם האגוזים הטחונים
- שופכים חצי מבלילת עוגת הקפה והאגוזים שיצרנו לתבנית, מוסיפים מעל את האגוזים והקינמון (כמות מכובדת)
![עוגת קפה עם אגוזים](https://tabun.co.il/wp-content/uploads/2021/01/עוגת-קפה-עם-אגוזים-1024x500.jpg)
- מוסיפים את שאר הבלילה על שכבת האגוזים והקינמון ומפזרים שוב אגוזים וקינמון.
- מכניסים לתנור שחיממנו מראש למשך 35 דקות אפייה שבסופה נקבל עוגת קפה ואגוזים מושלמת !!
בתאבון !